Услуги

Идеен проект

Идейният проект включва изготвяне на различни варианти на концептуално ниво, както и консултиране и препоръки от страна на DESIGN HOUSE. Ние ще ви помогнем да изберете правилните продукти и материали за Вашия интериор, както от естетическа, така и от функционална и финансова гледна точка.
Направи запитване
Услуги


Технически проект

След като сме готови с концептуалното решение, идва ред и на работния проект. Той включва всичко необходимо на техническите лица за изпълнението: разпределения  по заснети от нас размери, разгъвки, софити, триизмерни визуализации, план подови настилки, работни чертежи на мебелите, план осветление и контакти, план ВиК, план ОВИ, количествена сметка и оферта, и други при необходимост.
Направи запитване
Услуги


Ремонтни дейности

Освен проектирането и компютърното моделиране, DESIGN HOUSE отговаря за цялостното изпълнение на проекта: всички необходими довършителни работи; производство, закупуване, доставка и монтаж на необходимите мебели и аксесоари.
Направи запитване
Услуги


Мебели и кухни по поръчка

В един проект, дали заради стремежа към индивидуалност, или от невъзможността за използване на готови мебели и аксесоари, често се прибягва до проектирането на мебели по поръчка. Постоянната комуникация на нашите дизайнери с мебелистите води както до рационално решение, така и до вникване в малките, но важни детайли.
Направи запитване
Услуги


Управление на проекта

Ръководенето на вече готовия проект включва: График за изпълнение; Съдействие при избор на изпълнители; Поръчка на продукти и материали; Организиране на доставки; Надзор при изпълнението; Следене за качеството; Координиране на различните работни групи и специалности; Обратна връзка с клиента.
Направи запитване
Услуги